Contact    Inloggen    

 

Kindcentrum De Klister
Noorderdiep 123
9521 BC  Nieuw-Buinen
T 0599-613864
E-mail

20171010_122623

KSG project

In week 4 hebben we op de Klister gewerkt aan het School-Kerk-Gezin project. Een samenwerkingsproject tussen School 59, De Klister, de PKN kerk en de Baptistenkerk. Het thema was 'Verloren? Gevonden!. Een thema waarover we leuke liederen hebben geleerd, goede gesprekken hebben gevoerd en mooie knutsels hebben gemaakt. Het thema werd afgesloten in de beide kerken in Nieuw Buinen. 

Tijdens het project stellen we een goed doel centraal, waar we geld voor willen inzamelen. Dit jaar hebben we gekozen voor een project van de organisatie TEAR, het project WOW water! Schoon drinkwater dichtbij huis in Oeganda.  Veel kinderen van de Klister zijn in actie gekomen. Er werden klassenacties gehouden, geklust, gespaard en meer. Er is dan ook weer een mooi bedrag opgehaald, meer dan €2100, We zijn dankbaar dat wij op deze manier een 'steentje' bij kunnen dragen. 

Eén van de klassenacties was van 6/7 en 7/8: 

De aula van de Klister in Nieuw Buinen werd omgetoverd tot een café. Dit allemaal om geld op te halen voor de actie van school-kerk-gezin, voor het bouwen van waterputten in Oeganda. De opkomst van vaders, moeders, opa’s, oma’s, buren en vrienden was geweldig! De leerlingen hadden de heerlijkste taarten gebakken, deze vonden dan ook gretig aftrek. Na een uurtje waren we volledig uitverkocht en hadden het mooie bedrag van 335 euro opgehaald!


Agenda

Actiepunt Ouderraad

De Ouderraad heeft nog als actiepunt uitstaan zichzelf voor te stellen door het schrijven van een artikel waarin men zich voorstelt en iets vertelt over de taken van de ouderraad

Copyright 2015 CBS De Klister     |    disclaimer