20170919_100114

Activiteitencommissie

Kindcentrum de Klister heeft een activiteitencommissie (ACK), bestaande uit ouders van de kinderen en één leerkracht.

De activiteitencommissie heeft als doel allerlei leuke, originele en uitdagende activiteiten te organiseren welke toegankelijke zijn voor alle leeftijden!

De volgende activiteiten ziet u jaarlijks terug op de agenda:

* Disco

* Kerstfair; een feest in kerstsfeer, waarbij de kinderen allerlei leuke activiteiten kunnen doen.

* Filmavond

* Bingo

* Pleinfeest; het pleinfeest staat ook in het teken van de kinderen. Ook hier kunnen zij veel verschillende activiteiten doen.

Soms organiseren wij een actie. Deze actie is bedoeld om geld in te zamelen, zodat we, samen met het geld dat we van de disco, de filmavond en de bingo overhouden, de kerstfair en het pleinfeest kunnen organiseren voor de kinderen.

Mochten we geld overhouden aan het einde van net schooljaar, dan gaat dit geld naar de school. De school kan dit besteden naar behoefte.

De laatste keer heeft de school mede hierdoor nieuwe sporttenues kunnen aanschaffen voor de verschillende schooltoernooien.

Op dit moment zijn de volgende ouders lid van de ACK:

* Yvet Visser (voorzitter)

* Bert-Jan (penningmeester)

* Menno Seubers

* Miranda Heller

* Emil Pas

* Petra Jansema-Lindeman

* Annemiek Bakker

* Joyce de Bruin

* Reamon Holtjer

Uiteraard doen we graag een beroep op u als ouder bij de verschillende activiteiten! Zonder vrijwilligers kunnen vele van onze activiteiten geen doorgang vinden.

De data van de geplande activiteiten verneemt u via Schoudercom en de nieuwsbrief.

Actiepunt Ouderraad

De Ouderraad heeft nog als actiepunt uitstaan zichzelf voor te stellen door het schrijven van een artikel waarin men zich voorstelt en iets vertelt over de taken van de ouderraad