Contact    Inloggen    

 

Kindcentrum De Klister
Noorderdiep 123
9521 BC  Nieuw-Buinen
T 0599-613864
E-mail

IMG-20170608-WA0010

Een nieuw school jaar!

We zijn weer begonnen en de eerste twee weken zijn alweer achter de rug.

We zijn gestart met 3 mooie kleine groepen. Bekende en nieuwe gezichten zien we na de vakantie. We moeten elkaar even weer leer kennen en even weer wennen om naar school te gaan.

En dan is er nog een ander nieuw gezicht in de groep, iemand die vorig jaar voor het eerst in de groep kwam kijken. Misschien kent u hem nog......Borre!

Borre is een vrolijk mannetje (knuffel). Hij beleeft altijd leuke en grappige avonturen en hier zijn veel boeken over geschreven. Borre mag om de beurt een week bij de kinderen logeren. In de koffer, die hij meeneemt, zitten 4 boekjes om samen uit voor te lezen.

De kinderen zijn er dol op en misschien de papa's en mama's stiekem ook wel.

Onderzoek heeft uitgewezen dat kinderen die regelmatig worden voorgelezen beter presteren op school. Dus een verhaaltje voor het slapen gaan is niet alleen leuk, maar ook nog heel leerzaam.

We wensen de kinderen en de papa's en de mama's vel leesplezier!

   

Wie is die vrouw?

Wie is die mevrouw? Dat is onze koningin Maxima! Ja ja…..dat is natuurlijk niemand ontgaan! Koning Maxima was in Nieuw Buinen.

Zij opende het jaarlijks terugkerend feest: Burendag!

De kinderen en ouders kregen de gelegenheid om hierbij aanwezig te zijn.

Ze kwam wel heel dichtbij! Best een beetje spannend…….


Agenda

Actiepunt Ouderraad

De Ouderraad heeft nog als actiepunt uitstaan zichzelf voor te stellen door het schrijven van een artikel waarin men zich voorstelt en iets verteld over de taken van de ouderraad

Copyright 2015 CBS De Klister     |    disclaimer