CBS De Klister

9530 AB Borger

20170522_150958

Identiteit

'De Klister' is een christelijke school. Dat houdt in dat wij de Bijbel hanteren als Gods woord. In de praktijk betekent dat, dat wij lezen in de Bijbel, Bijbelverhalen vertellen, zingen uit kerkelijke liedboeken, gebeden uitspreken en veel aandacht schenken aan christelijke feesten.

Vanuit de Bijbel proberen wij goed met elkaar om te gaan en dit over te brengen op onze leerlingen. Ook het leren respect hebben voor elkaar en elkaars mening vinden wij heel belangrijk. Onze school staat open voor alle kinderen waarvan de ouders zich kunnen vinden in onze christelijke visie.

De doelstelling van onze school is dan ook: Vanuit een christelijke visie, met de Bijbel als Gods woord, de leerlingen acht jaar basisonderwijs geven. Wij hopen dat de kinderen na acht jaar onderwijs voldoende bagage van ons hebben meegekregen om zich in het voortgezet onderwijs verder te kunnen ontwikkelen. Kernachtig kunnen we het doel van onze school ook zo omschrijven:

'Wij willen dat uw kind veel leert en met veel plezier naar school gaat.'

Bezoek Koningin Maxima, kinderen vrij tussen 10:30-13:30

20 t/m 23 juni

Avond4daagse

21 t/m 23 juni

Kamp groep 8

Schoolreis groep 5, 6 en 7

Studiedag team, alle kinderen zijn deze maandag vrij

ACK pleinfeest voor alle groepen